OM DISKOTEKET

 

Grenaa Disco, for unge med særlig behov, styrker de unges sociale netværk og forebygger ensomhed. De unge er ikke bare fra Grenaa men kommer også langvejs fra for at deltage. Tilbuddet er unikt for de unge der ligesom deres jævnaldrende også har et behov for at klæde sig fint på og feste. Grenaa Disco er meget mere end et disco, der er banko, konkurrencer, udstillinger, skattejagt, Vild med Disco, cirkus, musik og vigtigst af alt et sted hvor de unge kan hygge sig og møde andre unge ligesindede.

Team Grenaa disco bruger torsdag til søndag i forbindelse med festerne til indkøb, dække borde, madlavning, rengøring og andre forberedelser. Alt er på frivillig basis.

 

Grenaa disco er et privat initiativ, vi har ingen medlemmer, ingen formue og er ikke en forening.

Konceptet er at de unge tilmelder sig de fester de har lyst til og betaler kun når de deltager. Der er max plads til 25 pr fest. Til enkelte arrangementer f.eks. cirkusforestilling el. lig. er der plads til 50 men dette er kun til selve forestillingen.

Tilbuddet henvender sig til unge udviklingshæmmede ca. 16-39 år som er nuværende og tidligere elever fra specialklasser -skoler -efterskoler og STU. Det er for unge i bofællesskab, i egen bolig samt hjemmeboende med bopæl på Djursland eller anden tilknytning hertil. Kender du nogen som kan sige ja til dette så fortæl dem om diskoteket og spørg om de har lyst til at være med. 

Kørestol er ingen hindring.

HUSK du SKAL have billet og er først tilmeldt når du har modtaget den. 

Se afbudsregler, deltager betingelser og regler for ledsagelse under retningslinjer.  

Diskoteket har åbent 4 x årligt kl 17 - 23, se kalender. Vær obs på om tidspunkt er ændret, dette vil fremgå af program.

Har du tips, ideer eller spørgsmål: send dem fra beskedfelt på Tilmeld siden, på messenger eller på mail: gseistrup@gmail.com

Vi vil besvare dem hurtigst muligt

 

DISKOTEKET TILBYDER:

Fællesskab på egne præmisser

Plads til forskellighed

Socialt samvær

Nye venskaber

Fællesspisning - buffet

Banko med gevinster til alle

Konkurrencer med flotte præmier

Underholdning

Kort- og brædtspil

Fest, dans og musik

Vi tilbyder desuden PC hjælp i forhold til konkurrencer og at kunne færdes på vores hjemmeside samt til borger.dk og netbank - husk nemid og nøglekort